A PROJEKTRŐL

MI AZ A BOUNCEBACK?

A BOUNCEBACK projekt segíti a sportolókat annak megtervezésében, hogy meglévő készségeikre építve boldoguljanak a sportkarrier után is.

A BOUNCEBACK projekt az Európai Bizottság Erasmus+ programja által társfinanszírozott kezdeményezés, amely egy világosan megfogalmazott célkitűzés elérésének érdekében sport-és tudományos intézményeket von be.

Fő célunk támogatni a veterán sportolók sportkarrier utáni beilleszkedését a foglakoztatásba, az üzleti életbe, valamint a vállalkozói tevékenységbe.

EU PROJEKT

'The BOUNCEBACK‘ Az Európai Unió által finanszírozott ‘A veterán/visszavonult sportolók foglalkoztatását, valamint üzleti és vállalkozói szférában történő érvényesülését megkönnyítő innovatív tanulási módszerek kidolgozása’ projekt 2020. októberében indult.

A projektről

A projekt célja, hogy egy online oktatási platformon keresztül a sportolók támogatást kapjanak sportkarrierjük alatt megszerzett készségeik munkaerőpiacra történő zökkenőmentes átviteléhez és alkalmazásához.

A partnerekről

A partnerség ciprusi, görög, magyar és olasz veterán sportolóknak nyújt közvetlen támogatást a munkaerőpiaci kapcsolatteremtéshez.

Fordulj hozzánk

Lépj kapcsolatba velünk!

"A csapatmunka valamennyi nagy teljesítmény sarkalatos pontja." John C. Maxwell

A LEGFRISSEBB HÍREINK

Szeretnél többet megtudni a projektről?