ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BOUNCEBACK?

Οι δεξιότητες των αθλητών ως εφόδια για τη ζωή μετά την αθλητική καριέρα

Στο ευρωπαϊκό έργο BOUNCEBACK συνεργάζονται φορείς από το χώρο του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης με τον παρακάτω στόχο:

Να βοηθήσουν αθλητές που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό αθλητική δράση να μεταβούν επιτυχημένα σε μια νέα επαγγελματική καριέρα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ

o To έργο με τον τίτλο Bounceback - Developing an innovative learning approach to facilitate the integration of veteran/retired athletes into employment, business, and entrepreneurship χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης με διάρκεια από 1/10/2020 – 30/9/2022.

Σχετικά με το έργο

O κεντρικός στόχος του έργου είναι να υποστηρίξει αθλητές που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό αθλητική δράση να μεταβούν επιτυχημένα σε μια νέα επαγγελματική καριέρα. Οδηγό σε αυτή τη μετάβαση θα αποτελέσουν δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί στην ενασχόληση με τον αθλητισμό, με στόχο τη μετατροπή τους σε επαγγελματικές ή/και επιχειρηματικές δεξιότητες!

Σχετικά με τους εταίρους του έργου

Πρώην αθλητές στην Ουγγαρία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία θα υποστηριχθούν και θα καθοδηγηθούν στη σύνδεσή τους με το χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, αναπτύσσοντας την ατομική τους στρατηγική για επαγγελματική ανάπτυξη.

o «Η ομαδική εργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα» John C. Maxwell

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Bounceback;